Ditt nästa drömuppdrag

Vi på Maderik Institute of Management AB erbjuder ett ”exponeringspaket" som innebär att vi efter dina önskemål exponerar din profil så att du snabbare kommer ut i nytt uppdrag. På detta sätt minimerar vi din period av obeläggning, vilket ökar din lönsamhet över tid.

  • Vi tittar på din profil från ett 360-perspektiv och ser egenskaper och färdigheter som du själv kanske inte ser

  • Vi marknadsför dig med utgångspunkt på och dina egenskaper och kunskaper på ett sätt som kan vara svårt för dig själv att göra

  • Vi granskar och justerar ditt CV / brev för varje uppdrag vi exponerar dig för

  • Vi har ofta en god uppfattning om vilket pris är det rätta för dig

Vi som arbetar på Maderik Institute of Management AB har lång erfarenhet av GIG-marknaden (före detta konsultmarknaden) och har flera, väl upparbetade säljkanaler.

Hur går det till?

Processen startar med att vi intervjuar dig för att få en bild av hur du är, vilka preferenser du har och på vilket sätt du föredra att arbeta. Med din input tar vi fram ett professionellt CV och skapar unika personligt brev (Cover letter) för samtliga uppdrag vi exponerar dig mot. Detta är för att bättre, och med större precision kunna hitta ditt nästa drömuppdrag. Innan vi exponerar dig för ett uppdrag godkänns det alltid först av dig.

 

Vi kan även genomföra en analys på dig för att ta reda på dina talanger och drivkrafter. Detta är extra intressant när du ska byta karriär eller inte säkert vet vilken typ av uppdrag du passar för eller är intresserad av. Denna analys offereras separat.

 

 

Vad kostar det?

Du betalar 8000:- till oss när du vill att vi ska starta exponering av din profil. När vi har hittat ett nytt uppdrag åt dig och du tecknat avtal med din kund, betalar du en veckas (40h) arvode i ”finders fee” till oss. Skulle vi inte hitta ett uppdrag åt dig, utan du hittar ditt nya uppdrag genom andra kanaler eller på egen hand, betalar vi tillbaka 5000:-

Här nedan kan du lämna dina uppgifter för att göra en intresseanmälan (ej bindande). I meddelandefältet anger du dina önskemål, exempel geografisk placering och från när du är tillgänglig.

Intresseanmälan

Maderik Institute of Management AB - Mail: info@maderik.com - Tfn: +46(0)723 618 277

Copyright © All Rights Reserved.