top of page
Ditt nästa drömuppdrag
Freelancers

För dig som har eget företag och arbetar som freelancer erbjuder vi ett ”exponeringspaket". Detta paket innebär att vi exponerar dig i vårt stora kundnätverk. Efter dina önskemål presenterar vi din profil så att du snabbare kommer ut i nytt uppdrag. På detta sätt minimeras din period av obeläggning, vilket ökar din lönsamhet över tid. De flesta av våra freelancers ber oss att exponera deras profil kontinuerligt för att minimera glapp mellan uppdrag.

  • Vi tittar på din profil från ett 360° perspektiv och lyfter fram dina egenskaper och färdigheter och marknadsför dig med utgångspunk på detta.

  • Vi granskar och justerar ditt CV / brev för varje uppdrag vi exponerar dig för

  • Vi hjälper dig med prissättningen inför varje uppdrag

Vi som arbetar på Maderik Institute of Management AB har lång erfarenhet av GIG-marknaden (konsultmarknaden) och har flera, väl upparbetade säljkanaler.

Hur går det till?

Processen startar med att vi intervjuar dig för att få en bild av hur du är, vilka preferenser du har och på vilket sätt du föredra att arbeta. Med din input tar vi fram ett professionellt CV och skapar ett unikt personligt brev (Cover letter) för de uppdrag vi exponerar dig mot. Detta för att bättre, och med större precision kunna hitta ditt nästa drömuppdrag. Innan vi exponerar dig för ett uppdrag godkänns det alltid först av dig.

 

Vi kan även genomföra en analys på dig för att ta reda på dina talanger och drivkrafter. Detta är extra intressant när du ska byta karriär eller inte säkert vet vilken typ av uppdrag du passar för eller är intresserad av. Denna analys offereras separat.

Anmäl ditt intresse (ej bindande) nedan så berättar vi mer. I meddelandefältet anger du dina önskemål, exempel geografisk placering och från när du är tillgänglig.

MConsulting_2021-03-10.png
Intresseanmälan

Tack för din intresseanmälan!

bottom of page